Aanmelden ggz

U kunt uzelf eenvoudig online aanmelden door onderstaand formulier in te
vullen en uw verwijsbrief mee te sturen. Zorgverleners kunnen vanaf heden de verwijzingen ook via Zorgdomein indienen. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om een intakegesprek in te plannen. U kunt uw
verwijsbrief ook mailen naar info@zenmo.nl of bellen naar 020-2184631 voor
het maken van een afspraak.

** De wachttijd voor patiënten die de voorkeur hebben om geholpen te worden in het Marokkaans Arabisch (Darija) is >6 maanden

Zorgverzekering Achmea (Zilveren Kruis) & VGZ

Zilveren Kruis
– Achmea
– De Friesland
– FBTO
– Interpolis
– Ziezo (Zilveren Kruis)
– Pro Life

VGZ
– VGZ
– UMC
– IZA
– Univé
– Zekur
– Bewuzt VGZ
– IZZ

Wij hebben het budgetplafond bereikt voor het jaar 2023 en kunnen helaas geen nieuwe patiënten meer in zorg nemen voor alle verzekerden van Zilveren Kruis natura polis of 1 van de labels (FBTO, Interpolis, Achmea, De Friesland, ZieZo en ProLife) en VGZ en een van onderstaande labels (VGZ, UMC, IZA, Univé, Zekur, Bewuzt, IZZ)
Bent u verzekerd bij 1 van bovengenoemde labels én heeft u een restitutiepolis, neem dan contact met ons op.

Bent u door uw huisarts of verwijzer naar Zenmo verwezen en heeft u bericht van ons ontvangen over het budgetplafond dan kunt u contact opnemen met de zorgcoach van het Zilveren Kruis op telefoonnummer 071-3640280. Het is belangrijk om tijdens dit gesprek te vermelden dat u behandeling wenst in het Arabisch/Darija/Spaans/Turks/Aramees. De zorgbemiddeling zal dit dan meenemen in de zoektocht naar het vinden van een geschikte behandelaar. Eventueel zal er een tolk ingezet worden.

Bent u door uw huisarts of verwijzer naar Zenmo verwezen en heeft u bericht van ons ontvangen over het budgetplafond dan kunt u contact opnemen met de zorgcoach van het Zilveren Kruis of VGZ op telefoonnummer 071-3640280. Het is belangrijk om tijdens dit gesprek te vermelden dat u behandeling wenst in het Arabisch/Darija/Spaans/Turks/Aramees. De zorgbemiddeling zal dit dan meenemen in de zoektocht naar het vinden van een geschikte behandelaar. Eventueel zal er een tolk ingezet worden.

nl Nederlands
X