Dagbesteding

Zenmo wil ouderen helpen met tegengaan van gevoelens van eenzaamheid. Contact met anderen en samen plezier hebben staat dan ook centraal. Onze professionele begeleiders ondersteunen u hierbij door middel van activiteiten. Afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen stellen wij voor iedere deelnemer een individueel pakket van activiteiten samen. Natuurlijk kunt u zelf ook activiteiten aangeven die u graag zou willen doen. Verder kunnen deelnemers en hun mantelzorgers bij de activiteitenbegeleiders terecht voor vragen en advies met betrekking tot zorg, welzijn, netwerkondersteuning en begeleiding. Ook organiseren we regelmatig uitstapjes.

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en de sfeer te proeven. Met dagbesteding bieden we ondersteuning aan ouderen in het behouden van hun zelfredzaamheid en een gezinde leefstijl. Onze locatie dagbesteding is op de Jan Tooropstraat 15 b21.

De dagbesteding kan helaas niet van start gaan vanwege de COVID maatregelen. Zenmo, volgt de richtlijnen van de RIVM rondom Corona.

nl Nederlands
X