Sinds november 2023 ben ik lid van de raad van commissarissen van Zenmo. Ik verwacht mij ervaring en kennis in te kunnen zetten voor de verdere ontwikkeling van Zenmo en als steun / advies voor medewerkers en directie.

Mijn ervaring is dat ik ongeveer 45 jaar werk als psychiater. Van deze tijd ben ik 25 jaar geneesheer directeur geweest van een GGZ instelling. Daarnaast heb ik altijd patiëntenzorg gedaan, dit in verschillende teams en binnen verschillende afdelingen. Ook nu werk ik twee dagen in de week in een ambulant team binnen de specialistische GGZ.

Mijn belangstelling is de mens in breed perspectief, met culturele achtergrond en levenservaringen. Aansluiten bij mogelijkheden van mensen is essentieel in de zorg.

Een korte periode heb ik in Liberia gewerkt en gedurende een jaar in Kroatië. Werkbezoeken bracht ik aan verschillende landen waaronder Marokko. Daar werd mijn belangstelling voor culturele achtergronden gevoed.

Lidmaatschap van het regionaal tuchtcollege in Den Haag en van meerder klachtencommissies gaf en geeft mij kennis van wet en regelgeving.

Ik ga uit van een goede tijd als commissaris bij Zenmo.

nl Nederlands
X